onsdag, mai 28, 2008

Dag 1 i Lakeland

Ruben og jeg har nå fått vært på første møte. Vi merker med en gang at det er en spesiell atmosfære i hele området vi bor på og i byen. Det er noe som virkelig har skjedd i ånde verden her.
Etter å ha brukt litt tid på dagen og sett oss omkring i Lakeland så var vi på stedet der møtet skulle være rundt kl 5. Allerede da var det masse folk som hadde begynt å komme. Det var helt utrolig å se hvordan en vekkelse trenger organisering også. Til og med det lokale politiet hjelper til, da kan vi si at vekkelsen også begynner å få tak på samfunnet også. Vi snakker med folk her og der når vi går rundt, og vi spør om de har hørt om "the revival". Og alle til nå har hørt om det, og det er så utrolig å tenke på at vi bør ikke si "Todd Bentley" eller noe, vi bare sier "the revival". Og folk har hørt om det. Og er utrolig positive!

Lovsangen som er her er noe av det mest utrolige jeg har opplved for min del. Bare når vi satt der 2 timer før møtet og hørte på øvelsen var helt utrolig. Merket bare salvelsen dundra ut av høytalerne.
Men når møtet startet merket vi virkelig hvilke dimensjoner de har kommet i under lovsangen!
Etter 2 timer lovsang så legger alle lovsangerne og musikerne seg på gulvet og folk i salen bare synger Holy, holy, holy. Og etter en stund skjer det noe helt utrolig. Vi hører englene synge i bakgrunnen. Som et stort mektig og hellig kor, som bare lovsynger Gud!

Så etter over 2 timer lovsang kommer Todd Bentley på, og under lovsangen lå han under Guds kraft, og han forteller oss at når han lå der under Guds kraft så var han i himmelen denne kvelden.
Og så begynner han å få kunnskaps ord og gjør det Guds ånd forteller han skal gjøre.

Det er utrolig mange inntrykk for oss å ta inn i starten, men bare det å sitte å observere, drikke inn av Gud nærvær gjør noe med en. Vi bare gleder oss til fortsettelsen og hva Gud kommer til å gjøre videre med vekkelsen og med oss. Todd Bentley gav oss forbønn i går også, Impartation. UTROLiG mektig!

Gud er god, og nå skal vi spise frokost!

Mer kommer!

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden