søndag, august 13, 2006

Storheten i Gud

Efeserne 1, 17-20
Jeg ber om at vår Herre Jesu Kristi Gud, herlighetens Far, må la dere få en Ånd som gir visdom og åpenbaring, så dere lærer Gud å kjenne. Må han gi dere lys til hjertets øyne, så dere får innsikt i det håp han har kalt dere til, hvor rik og herlig hans arv er for de hellige, og hvor overveldende hans kraft er hos oss som tror. Med denne veldige makt og styrke reiste han Kristus opp fra de døde og satte ham ved sin høyre hånd i himmelen, over alle makter og åndskrefter, over alt velde og herredømme og over alle navn som nevnes kan, ikke bare i denne tid, men også i den kommende. Alt la han under hans føtter, og ham, hodet over alle ting, ga han til kirken, som er Kristi kropp, fylt av ham som fyller alt i alle.

-Paulus

Denne bønnen ber Paulus for at menigheten i Efesus (og dagens menighet)
Han ber om at Gud må åpenbare for oss den kraften og herligheten i Kristus.
Paulus sier at vi trenger en åpenbaring av den kraften Jesus har hatt etter den gangen han ble oppreist fra de døde. Han suer at akkurat nå sitter JEsus ved Guds høyre hånd, og Han har all makt i himmel og på jord!

over alle makter og åndskrefter, over alt velde og herredømme og over alle navn som nevnes kan, ikke bare i denne tid, men også i den kommende. Alt la han under hans føtter, og ham, hodet over alle ting, ga han til menigheten, som er Kristi kropp, fylt av ham som fyller alt i alle.
Ef 1,21-22

Vi tjener en utrolig Gud. En Gud som så løsningen med engang problemet kom. Han hadde løsningen på sekundet. Jesus skulle komme. Og han kom.
Nå har han satt seg ved Guds høyre hånd i sitt rike.
ALT er underlagt hans føtter! Døden er ikke lenger et problem, synd er ikke lenger et problem som det var. Jesus seiret over døden!

Hvis vi virkelig tror på dette, vil det få enorme konsekvenser for oss.

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden