torsdag, desember 21, 2006

Julen 2006

Se, jomfruen skal bli med barn og føde en sønn, og de skal gi ham navnet Immanuel– det betyr: Gud med oss.
Mark 1,23

Jul kan være mye forskjellig for mange mennesker. Gi gaver, få gaver, slappe av, stresse, bruke penger, ferie. Mye forskjellig. Men vi kristne vet jo veldig godt hva julen handler om. Og det gjør jo også de som ikke løper ned kirken hver søndag.
Jesus død og oppstandelse er en ting, men selve fødselen til verdens frelser! Oi, jeg vet ikke hva som skjedde i himmelen før Jesus tok på seg oppdraget om å dra til jorden, men jeg vet at det er iallefall verdens største "love story"!
Tenke seg samtalene mellom Faderen, sønnen og den Hellige Ånd. Før han tok på seg et menneskets skikkelse. Og steg ned til oss...Hun skal føde en sønn, og du skal gi ham navnet Jesus, for han skal frelse sitt folk fra deres synder... Min Jesus gjorde dette! Vi må aldri glemme den første kjærligheten, Gud selv valgte jo å komme ned til oss. For å vise at livet er så utrolig mye mer. Gud skapet livet, djevelen tok det. Men Gud kjøpte det tilbake. Det er iallefall verdens største jule gave, gitt til alle. Og det beste, det er gratis!

God Jul! :-)

2 Kommentarer:

Klokken 11:05 p.m. , Blogger Lindalur sa ...

GOD JUL Calle:)

 
Klokken 11:42 p.m. , Blogger Sigurd sa ...

Du og Calle, er en gave til denne jord! God Jul!

 

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden